TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ‘KIRMIZI HALI’DA

Star - Her yıl Cannes Film Festivali’ne ev sahipliği yapan fuar alanı bu kez uluslarası yatırımcıları ağırlayacak. Sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa Cannes’de düzenleniyor. Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini bir araya getirecek.

Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle bu yıl ‘Onur Konuğu Ülke’ olmayı Rusya ve Brezilya ile birlikte paylaşacak olan Türkiye’nin yabancı girişimciler için sunduğu yatırım fırsatlarının değerlendirileceği oturumlar düzenlenecek. 

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın (TYDTA) da başkanlık seviyesinde katılım göstereceği etkinlikte ‘Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Çevresi’, ‘2014 ve sonrasında Türkiye’yi Neler Bekliyor’ gibi başlıkların da ele alınacağı 11 oturum düzenlenecek. Fuara bu yıl stant ile katılacak firmalar arasında Tema İstanbul, NEF, Viatrans-Meydanbey, Bakyapı, Yorum İnşaat, İstanbul Ticaret Odası, Karaoğlu Peyzaj-DS Mimarlık, IMS Proje Yönetimi, Gaya Grup, Evrenol Architecs, Proplan Proje Yönetimi, Öncüoğlu-ACP Mimarlık, Esas Gayrimenkul, Odak Group, Tabanlıoğlu, ATO, TİM Seramik Tanıtım Grubu, Amstar,Emlak Konut, CNR Holding bulunuyor. Türkiye’nin sembol projesi Tema İstanbul fuarda ilk kez tanıtılacak. Tema İstanbul konut bölgesinin yanı sıra eğlence parkı Tema World ile de dikkat çekecek. 

Kaynak: www.invest.gov.tr

TEP INVESTMENT TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ‘KIRMIZI HALI’DA TEP INVESTMENT,Star,Her, yıl, Cannes, Film, Festivaline, ev, sahipliği, yapan, fuar, alanı, bu, kez, uluslarası, yatırımcıları, ağırlayacak,Sektörünün, uluslararası, platformda, kendini, ve, projelerini, tanıttığı, en, önemli, fuar, olan, MIPIM, 1114, Mart, 2014, tarihleri, arasında, Fransa, Cannesde, düzenleniyor, TEP INVESTMENT Star - Her yıl Cannes Film Festivali’ne ev sahipliği yapan fuar alanı bu kez uluslarası yatırımcıları ağırlayacak. Sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa Cannes’de düzenleniyor.