İSTANBUL'DA EMLAK SATIŞI VE TEP INVESTMENT

Türkiye’de gayrimenkul alım satımı son dönemlerde ivme kazandı. Bunun sebebi nüfus artışı ve gelir düzeyinin artması olarak gösterilebilir. Türkiye de emlak piyasası hakkında oldukça fazla sözde uzman bulunmakta fakat yatırımlarınızın ve emeklerinizin heba olmaması için emlak uzmanımızı iyi seçmek gerekiyor. İşini iyi bilen ve alanın da gerçekten uzman, tecrübeli insanlardan yardım almak, doğru yönlendirilmeyle kâr sağlamak mümkün, aksi takdirde kâr sağlamak bir yana zarara girebilir, yatırım yaptığınız gayrimenkul tabiri caizse elinizde patlayabilir.

Gayrimenkul veya diğer ismiyle taşınmaz mallar satılık daire, satılık arsa, satılık villa, satılık dükkân tarzında olabilir. Türkiye’de yatırım genellikle gayrimenkul tarzında yapılmaktadır. Olaya Türkiye çapında bakacak olursak yatırımı yapacağımız il veya ilçenin ilk başta karakteristik özelliklerini, nüfusunu, lokasyonunu, eğitim, sağlık ve bölgenin gelişebilirlik seviyesini göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Şayet ticari gayrimenkul düşünülüyorsa aynı özelliklerin yanında fiyat araştırması daha detaylı bir şekilde yapılmalı bölgenin ticari açıdan ne konumda olduğu ve ileri ki dönemlerde buraya yapılan yatırımın risklerinin neler olabileceği hesaplanmalı, gelir getiren gayrimenkulün ne kadar ömrü olduğu araştırılmalıdır. Ayrıca gayrimenkul kredi ile alınacaksa bankaların faiz oranları ve dosya masrafları incelenmelidir.

İstanbul’da yatırım oldukça kârlı bir şey olarak görülse de bazı riskleri beraberinde getirmektedir. Türkiye’de emlak piyasasının en hızlı olduğu yer İstanbul diyebiliriz. Nüfusu, içinde bulundurduğu sanayisi, turizmi, ticaret hacmi ve diğer olanaklarıyla tam anlamıyla İstanbul’da emlak, bir cazibe merkezi.

İstanbul’un gelişmekte olan Tuzla, Pendik, Kartal, Silivri, Zeytinburnu, Sancaktepe gibi semtlerine yatırım yapılabilir çünkü buralar, hem Çevre ve Şehircilik bakanlığını çalışmaları arasında yer almakta hem de dev inşaat firmalarının ve büyük şirketlerin projeleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle İstanbul’da satılık emlak sektörünün okları bu bölgelere doğrulmuştur. Saydığımız bu bölgelerde uygun fiyatta ve bütçe sarsılmayacak şekilde satılık arsa veya satılık daire bulunduğu takdirde uzun vadede yatırım yapanlar kesinlikle kaçırmamalıdırlar. Nitekim gayrimenkul kısa vade de yapılan bir yatırım aracı değildir.

İstanbul’da yaşamakta olan ve şehir hayatının o bunaltıcı hareketliliği ve rahatsız edici gürültüsünden uzakta sessiz, sakin, huzur verici bir yerde bol bol oksijeni içine çekmek isteyenler aynı zamanda da İstanbul’dan tam anlamıyla kopamayanlar için bulunmaz bir fırsat Sapanca.

Sakarya’nın bir ilçesi olan Sapanca ile İstanbul arası yalnızca 1 saat 30 dakika. Son yıllarda Sapanca’da emlak sektörü atağa kalktı diyebiliriz, burada bulunan Sapanca Gölü ve çevresi, günübirlik ziyaretçilerin akınına uğramasında önemli bir paya sahip, ayrıca Sapanca’nın içerisinde bulunan Maşukiye bölgesi de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Ilıman mevsimi nedeniyle tarım açısından oldukça zengin topraklara sahip Sapanca, Bizans ve Osmanlı eserleri açısından da zengin ve şehrin içerisinde, ilgi çekebilecek bir konumdadır.

Böylesine güzel bir şehir olan Sapanca’da satılık villaları siz değerli insanların hizmetine sunuyoruz. Sizde temiz havası, içerisinde bulunan üst düzey eğitim, sağlık gibi olanakları, eşsiz göl manzarası, güler yüzlü ve mutlu insanlarıyla burada, Sapanca’da olmak ister misiniz? Aynı zamanda turizm potansiyeli gittikçe artan ve yatırımcıların da gözdesi olan Sapanca, villa, otel, konaklama merkezleri gibi yapılar gün geçtikçe şehirde artmakta. Bu nedenle buradan alınacak arsalar, daireler, villalar, dükkânlar size uzun vadede kazanç sağlayacaktır. Makalemizin de başında belirttiğimiz gibi yatırım yaparken kesinlikle alanında uzman ve tecrübeli kişilerden bilgi almalısınız. Bizden istediğiniz zaman Sapanca’da satılık villa konusunda gerekli bilgi ve yardımı alabilir, sorularınıza cevap isteyebilirsiniz.

Emlakçılık ek işimiz değil tek işimizdir.

TEP INVESTMENT İSTANBUL'DA EMLAK SATIŞI VE TEP INVESTMENT TEP INVESTMENT,Türkiyede, gayrimenkul, alım, satımı, son, dönemlerde, ivme, kazandı,Bunun, sebebi, nüfus, artışı, ve, gelir, düzeyinin, artması, olarak, gösterilebilir,Türkiye, de, emlak, piyasası, hakkında, oldukça, fazla, sözde, uzman, bulunmakta, fakat, yatırımlarınızın, ve, emeklerinizin, heba, olmaması, için, em TEP INVESTMENT Türkiye’de gayrimenkul alım satımı son dönemlerde ivme kazandı. Bunun sebebi nüfus artışı ve gelir düzeyinin artması olarak gösterilebilir. Türkiye de emlak piyasası hakkında oldukça fazla sözde uzman bulunmakta fakat yatırımlarınızın ve emeklerinizin heba olmaması için em