TÜRKİYE, EMLAK YATIRIMINDA BÜYÜDÜ

Zaman - İngiliz Telegraph gazetesi, emlak yatırımlarında dünyanın en iyi 20 yerini seçti. Listede 5. sırada yer alan Türkiye’de yabancıların emlak alımları geçen yılın ilk yarısında % 78 büyüdü.

En iyi beş yer, İspanya’nın Barcelona şehri, Fransız Rivierası, Karayipler’deki Grenada Adası, İtalya’nın Toskana bölgesi ve Türkiye oldu. Spot Blue International Property’den Julian Walker, “Eskiden Türk taşınmazları almakla ilgilenen müşterilerimizin çoğu genellikle Britanyalı idi. Şimdi ise ülkeyi yatırım için güvenli bulan çok sayıda Orta Doğulu alıcıları görüyoruz” dedi.

Kaynak: www.invest.gov.tr

TEP INVESTMENT TÜRKİYE, EMLAK YATIRIMINDA BÜYÜDÜ TEP INVESTMENT,Zaman,İngiliz, Telegraph, gazetesi, emlak, yatırımlarında, dünyanın, en, iyi, 20, yerini, seçti,Listede, 5,sırada, yer, alan, Türkiyede, yabancıların, emlak, alımları, geçen, yılın, ilk, yarısında, %, 78, büyüdü,En, iyi, beş, yer, İspanya&rsquonın, Barcelona, şehri, Fransız, Rivierası, Karayiple TEP INVESTMENT Zaman - İngiliz Telegraph gazetesi, emlak yatırımlarında dünyanın en iyi 20 yerini seçti. Listede 5. sırada yer alan Türkiye’de yabancıların emlak alımları geçen yılın ilk yarısında % 78 büyüdü. En iyi beş yer İspanya’nın Barcelona şehri Fransız Rivierası Karayiple