TEP INVESTMENT VE GAYRIMENKUL SATIŞI

İnsanlar senelerce çalışarak ve emek çekerek elde ettikleri para ile güvenli bir yatırım aracı olarak mülk edinmeyi tercih ederler. Çünkü uzun vadede en çok kazandıran yatırım gayrimenkuldür. Şartların değiştiği dünyada, insanların geleceklerini güvence altına almaya çalışmaları olağandır. İnsanların bu mülk edinme isteği emlakçılık sektörünün doğmasını sağlar.

Emlak; Arapçadan Türkçe ’ye geçmesiyle taşınmaz malların bütünü anlamına gelen gayrimenkul kelimesinin karşılığıdır. Taşınmaz olarak nitelendirilebilecek olanlar ise bina, arsa, bahçe gibi ekonomik değer ifade eden ve paraya çevrilmesi mümkün olan mal ve mülklerdir.  Emlakçılık ise bu iş ile uğraşan ve günümüzde emlak alım-satımı, kiralaması gibi işlerle uğraşan kişilerin mesleğidir.

Emlak her yerde güvenli bir yatırım aracı olarak görülmektedir. Birçok yatırımcı adayı ise gayrimenkule yatırım yapmak istemekte ama nasıl ve nereden başlayacağını bilememektedir. Bu sebeple insanlar gerek tapu, gerek bankacılık, gerekse hukuksal işlemlerle ilgili bu üç olanağın bir arada bulunması önemlidir. Ve bu üç olanak ( bilgi birikimi, bağlantı ve temasları ) gayrimenkul alıp satıyorsanız bu işlemler önemlidir. Gayrimenkul işlemleriyle uğraşan kişilerin Bunlarla ilgili konularda bilgi birikimi olmalı ya da bir gayrimenkul danışmanıyla görüşmelidir.

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, özellikle son on yılda önemli biçimde öne yükselerek yatırımcılar için hızla daha cazip fırsatlar sunar hale gelmiştir. Bu sebeple Türkiye’de gayrimenkul piyasası giderek gelecek vadeder hale gelecektir.  Özellikle Türkiye’de İstanbul tüm yatırımcılar için türlü olanaklar sağlar.

Türkiye’nin yatırım potansiyeli yok sayılamaz. Bu nedenle yapılmış ve yapılmakta olan projeler ( Kanal projesi, Marmaray projesi, 3.Havaalanı projesi, İzmit otoyolu projesi gibi ) Türkiye’nin gelişiminde katkı sağlamaktadır. Bu gelişimin devam etmesi için Türkiye’nin yatırım potansiyeline katkıda bulunmak gerekir. Bunun için yatırım faaliyetlerinin Türkiye’de kalıcılığı sağlanmalı, uluslararası şirketlerin Türkiye’ de yatırım yapmaları sağlanmalı, ortak eylemler oluşturabilmeleri için bir platform oluşturulmalıdır.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) verilerine göre konut satışlarında 2014 yılı Mart ayında, İstanbul 17 718 konut satışı ile en yüksek paya ( %20,2 ) sahip oldu. Bu veri Türkiye’de yatırım konusunda yabancı ve yerli sektörlerin İstanbul’da yatırım üzerinde yoğunlaştığını gösterir vaziyettedir.  Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) verilerine bağlı olarak İstanbul’da emlak satışı artışı yatırımcıların doğru yönde yatırım yaptıklarını yıl yıl olarak ispat etmektedir. İstanbul’da satılık emlak her bütçeden kimsenin tercih edebileceği bir yatırım aracıdır.

Uzun vadede en akılcı yatırım tercihi olarak ticari gayrimenkul yatırımıdır. Ticari gayrimenkuller maliyette sağladığı avantajı nedeniyle çoğunlukla, yatırımcılara konutlardan daha fazla değer kazanmaktadır. Her geçen gün de yapılan alışveriş merkezleri, iş hanları, plaza ve sanayi binaları sayesinde Türkiye’de ticari gayrimenkul piyasasında gelişim göstermiştir.

Tüm bu anlatılanlar doğrultusunda firma sahiplerinin deneyimli bir firma olarak, yerli ve yabancı yatırımcıların hayallerinde yer tutan kendileri için pişman olmayacakları ve üzerinde ciddi karlar elde edecekleri gayrimenkullerden arsa, bahçe ve ticari gayrimenkulleri sunmaktadırlar. İnternet üzerinden firma ile ilgili gerçekleştirilmiş olan projelerini inceleyebilir ve değerlendirebilirsiniz.  Ayrıca firma telefonu ve merkezi olarak firma ile irtibata geçebilirsiniz. Satılık daire, satılık arsa, satılık villa gibi seçeneklerle müşterilerine hizmette bulunan firma, farklı olarak İstanbul dışında bulunan seçenekleriyle de müşterilerinin karşısına cazip fırsatlarla çıkmaktadır.

TEP; Aydın, Bursa, Kocaeli, Sapanca gibi şehirlerde gayrimenkul fırsatları sunar.  Sapanca’da satılık villa İstanbul dışında tercih edebileceğiniz hayallerinizi süsleyen gayrimenkul olarak özel bir yaşam tarzı sunar. 

Unutmayın gayrimenkul alım-satımı uzmanlık gerektiren bir alandır. Bir uzmanla birlikte işlemlerinizi gerçekleştirmek ve tecrübelerinden yaralanmak istiyorsanız hemen firmayla irtibata geçin.

TEP INVESTMENT TEP INVESTMENT VE GAYRIMENKUL SATIŞI TEP INVESTMENT,İnsanlar, senelerce, çalışarak, ve, emek, çekerek, elde, ettikleri, para, ile, güvenli, bir, yatırım, aracı, olarak, mülk, edinmeyi, tercih, ederler,Çünkü, uzun, vadede, en, çok, kazandıran, yatırım, gayrimenkuldür,Şartların, değiştiği, dünyada, insanların, geleceklerini, güvence, altına, almaya, çal TEP INVESTMENT İnsanlar senelerce çalışarak ve emek çekerek elde ettikleri para ile güvenli bir yatırım aracı olarak mülk edinmeyi tercih ederler. Çünkü uzun vadede en çok kazandıran yatırım gayrimenkuldür. Şartların değiştiği dünyada, insanların geleceklerini güvence altına almaya çal