GAYRIMENKULÜN TARIHI VE TEP INVESTMENT

İnsanlar, mülk edinme ve kendine ait mülkiyetin belgesini alma hakkına kavuştuktan sonra, mülkünü satma, kiralama gibi uygulamalar da başlamıştır. Bu, her ülkede farklı yüzyıllarda ortaya çıkmıştır. Kimi ülkeler, özel mülkiyet hakkını vatandaşlarına yüzyıllar önce tanırken, Sovyetler birliği gibi kimi ülkeler ise sosyalist sistem sebebiyle vatandaşlarına tanığı mülkiyet edinme hakkını geri almıştır.

Mülkiyet edinme hakkı beraberinde mülkiyeti satma ve kiralamayı da getirince insanlar yepyeni bir meslekle tanıştılar, emlakçılık. Emlak, ev, bahçe, arsa gibi taşınmaz mallar anlamına gelmektedir. Emlakçı ise bu taşınmaz malların satışı, kiralanması, iskân edilip kullanıma sunulması gibi işlerle ilgilenen kişi ve kurumlara verilen addır.
Ülke ekonomisinin ivme kazanması ile birlikte, Türkiye’de emlakçılık sektörü ciddi bir atılım içine girmiştir. Bu atılım, piyasada onlarca emlak firmasının iş hayatına girmesine ve birçok kayıtsız emlakçının türemesine sebep olmuştur.
İnsanların gayrimenkul alma amacı değişkendir. Kimisi ev ihtiyacını karşılamak amacıyla ev almak ister. Kimisi tarımla uğraşmak amacıyla bahçe almak ister. Kimisi birikimlerini değerlendirmek amacıyla yatırım yapmak ister. Ancak tüm bu insanların ortak bir yanı vardır, o da yıllarca emek çekerek yaptıkları birikimi uygun bir şekilde yatırıma dönüştürmek istemeleridir. Bundan dolayıdır ki gayrimenkul  almak isteyen insanlar güvenebilecekleri, işinde uzman olduğunu bildikleri, saygın emlak firmaları ile iş yapmak isterler.
Bir sektörde saygınlık, zamanla kazanılabilecek bir meziyettir. Firmalar, yaptıkları işe yıllarını verir. Çalışmaları ile müşterilerinin güvenini kazanır ve böylece hak ettiği saygınlığa sahip olur.
Emlakçılık sektöründe on yılı geride bırakan Türkiye Emlak Profesyonelleri (TEP) , geride kalan on yılda, yaptığı işlerle sektörün ileri gelen firmaları arasına katılmıştır. Yurt içindeki vatandaşlara yatırım imkânları sunmanın yanında yurtdışındaki müşterilerine de Türkiye’de hayallerindeki evi sunmak, yatırım imkânları hazırlamak gibi misyonlar üstlenen TEP, uluslararası bir emlakfirmasıdır.
2004 yılında Century21’in distribütörlüğünü almasıyla beraber uluslararası emlak fuarlarında boy göstermeye başlamıştır. Londra’da A place in The Sun, Home Overseas gibi emlak fuarlarına katılmıştır. Kuveyt ve Dubai’de 2010’dan beri City Escape fuarına katılmaktadır. İngiltere’de tanıştığı emlak firmaları ile önemli fikir alışverişleri, tecrübe paylaşımları yapmıştır. Kuveyt ve Dubai gibi emlak sektörünün önemli merkezlerinde, her yıl önemli deneyimler edinmektedir. Tüm bu tecrübelerini de Türkiye’de yatırım yapmak isteyen müşterilerinin memnuniyeti için kullanmaktadır. 
Son on yılda ekonomisi üç katın üzerinde büyüyerek dünya yatırım piyasasının merkezlerinden biri haline gelen Türkiye, tüm dünyadan yatırımcıları kendine çekmektedir. Türkiye'de gayrimenkul yatırımı , son on yılda yatırımcısına, bölgesine göre değişmekle birlikte, onlarca kat kâr getirmiştir. İstanbul'da emlak fiyatları artışı, İstanbul'da yatırım yapanlara ne kadar kârlı bir iş yaptıklarını her yıl göstermeye devam etmektedir. Uluslararası yatırım dünyasının emlak bulmakta sıkıntı çekmediğini yegâne yerdir İstanbul. İstanbul'da satılık emlak herkese ve her keseye uygun olarak bulunabilen bir metadır. Her geçen gün açılan yeni alışveriş merkezleri, iş yerleri, iş hanları sayesinde Türkiye’de ticari gayrimenkul piyasası da canlanmaya devam etmektedir.
Tüm bunların ışığında yılların deneyimi ve sürekli olarak kendini geliştirmeyi ilke edinmiş firmamızın tecrübeleri ile hem yurt içindeki değerli yatırımcılarımıza hem de yurtdışındaki gurbetçi vatandaşlarımıza hayallerindeki evleri, kendilerine ciddi kârlar getirecek arsa, bahçe, ticari gayrimenkulleri vaat ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz onlarca prestijli projeyi görmek ve değerlendirmek için internet sitemiz, telefonlarımız ve merkezimiz aracılığı ile bizimle irtibata geçebilirsiniz. Satılık Daire, satılık arsa, satılık villa seçeneklerimiz de sizlerin hizmetinde. Ayrıca İstanbul dışı seçeneklerimiz de sizlere oldukça cazip fırsatlar sunuyor. Aydın, Bursa, Kocaeli, Sapanca gibi şehirlerden tercih yapma olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Sapanca’da satılık villalarımız hayallerinizin de ötesine geçecek nitelikte.
Gayrimenkul işi uzmanıyla yapılır. Uzmanlığımızı görmek için bizi ziyaret edin.

TEP INVESTMENT GAYRIMENKULÜN TARIHI VE TEP INVESTMENT TEP INVESTMENT,İnsanlar, mülk, edinme, ve, kendine, ait, mülkiyetin, belgesini, alma, hakkına, kavuştuktan, sonra, mülkünü, satma, kiralama, gibi, uygulamalar, da, başlamıştır,Bu, her, ülkede, farklı, yüzyıllarda, ortaya, çıkmıştır,Kimi, ülkeler, özel, mülkiyet, hakkını, vatandaşlarına, yüzyıllar, önce, tan TEP INVESTMENT İnsanlar, mülk edinme ve kendine ait mülkiyetin belgesini alma hakkına kavuştuktan sonra, mülkünü satma, kiralama gibi uygulamalar da başlamıştır. Bu, her ülkede farklı yüzyıllarda ortaya çıkmıştır. Kimi ülkeler, özel mülkiyet hakkını vatandaşlarına yüzyıllar önce tan