GAYRIMENKUL DANIŞMANLIĞI, SIZE NE KAZANDIRIR?

Gayrimenkul, kelime anlamı olarak taşınmaz mallar anlamına gelmektedir. Bu taşınmaz mallar ev, arsa, bağ, bahçe vb. yapılar olabilmektedir. Gayrimenkulün çeşitleri mevcuttur bunlar; konut amaçlı gayrimenkul, ticari gayrimenkul, tarımsal gayrimenkul, endüstriyel gayrimenkul, boş arsa vb. olarak sayılabilir. Bu gayrimenkuller yatırım amaçlı kullanıldığı gibi farklı amaçlarla da kullanılabilir.

Türkiye de gayrimenkul tüm dünyada olduğu gibi hız kazanmış ve bu sektöre ciddi yatırımlar yapılmıştır. Gayrimenkul yukarıda da belirttiğimiz gibi taşınamaz mallar olarak Türkiye’nin tüm bölgelerinde kazançlı çıkılabilecek bir yatırım olarak gözükmektedir,  tabi ki doğru gayrimenkule, doğru zamanda yatırım yapmak en önemli etkendir. Gayrimenkule yatırım yapılırken dikkat edilmesi gereken başlıca önemli noktalar ise, mülkün konumu yani lokasyonu, bu önemli noktayı belirtmemizin sebebi, sahibi olduğunuz gayrimenkulün satış durumunda fiyatı belirlemekte etkin rol oynamasıdır. Diğer önemli noktası ise mülkün fiyatının diğer emsal mülklerle kıyaslanması, bunun önemi ise yatırımı yaptığınız mülke, değerinin üzerinde fiyat vermemenize ve zarara uğramamanızı sağlar. Bir diğer önemi nokta ise mülkünüzü satışa çıkardığınızda veya kiraya vereceğiniz de talep oranı, bu talep oranı size gayrimenkulünüzün değeri ve kıymeti hakkında bilgi verecektir.

Türkiye’nin en kalabalık nüfusuna sahip İstanbul da emlak sektörü de oldukça hareketlidir. İstanbul’da satılık emlak bulma sıkıntısı şu sıralar olmasa da, vatandaşlarımızın bazıları bu konuda oldukça dertlidir. Bazı vatandaşlarımız, emlakçıların verdiği vaatlerin gerçekleşmemesi ve kendilerini mağdur etmelerinden şikâyetçiyken bazı vatandaşlarımız ise istedikleri yatırımları istedikleri fiyatta bulamadıklarından şikâyetçidirler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ve İstanbul Belediyesinin çalışmalarıyla, İstanbul için gün geçtikçe yeni yeni projeler üretiliyor ve bu yeni projeler kapsamında birçok arsa, eski binalar, tarlalar değerlendiriliyor, 2B arazileri kullanım çalışmaları yapılıyor ve  yeni yatırım alanları açılıyor. İstanbul da yatırım yapmak bu bağlamda önemli fakat esas soru İstanbul’un hangi semtine ve hangi noktalarına yatırım yapılmalı.

Emlak danışmanlığı sizlere bu tür konularda yardımcı olmak amacıyla kurulmuş bir kurumdur. Ne tür yatırım yapacağınızı, bütçenizin ne kadarını bu yatırıma yatıracağınızı, ne kadar zamanda ne kadar kâr sağlayacağınızı belirlemek ve gerekli bağlantı işlerinde eksperlik, aracılık sağlamak, gerekli kişi ve kurumlara fiyat indirim taleplerinde bulunmak, hukuki işlemlerde sizlere bilgi vermek, emlak danışmanlarının uzmanlık alanıdır.

Ticari gayrimenkul, gelir getiren bir gayrimenkul çeşididir. Bu mülklere sahip olan kişiler belirli sürelerde bu mülklerden gelir elde ederler. Ticari gayrimenkuller diğer gayrimenkullere göre daha kârlıdır. Çünkü bu gayrimenkul çeşidi kendini daha kısa sürede amorti etmektedir.

Emlak danışmanı, müşterilerine yatırım yapmak istedikleri mülk çeşidine göre gerekli hazırlıklar ve değerlendirmeler sonu yardımcı olur, müşterilerini kazançlı sağlamak için raporlar hazırlar, fizibilite çalışmaları yapar. Maalesef ki günümüzde, elinde biraz sermayesi bulunan kişiler kendilerine emlak danışmanı sıfatını takıp, insanların birikimlerini heba etmektedirler. Bu emlak simsarları camekânlarına satılık daire, satılık villa, satılık arsa, satılık dükkân tarzında yazılar yazmakta ve müşterinin kârından çok kendi kârlarına önem vermektedirler. Bundan dolayı emlakçınızı ve gayrimenkul danışmanızı iyi seçmelisiniz.

Emlak sektörünün lider firmalarından olan bizler bu alanda profesyonel olarak uzman bir kadroyla çalışmaktayız. Eğer siz de geçmişte ki çalışmalarımızı ve bu çalışmalarımızda ki başarılarımızı görmek istiyorsanız sitemizi inceleyebilir, yatırımlarınızı uzman kişiler tarafından nasıl değerlendirileceğini sitemizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerinde emlak danışmanlığı ve gayrimenkul değerlendirme çalışmaları yapan firmamızın, doğal güzellikler arasında bulunan, İstanbul ve çevresine bir saatlik mesafede bulunan Sapanca’da satılık villalarımızı göz atmak ve bu villalarımız hakkında bilgi almak isterseniz yine sitemizi ziyaret edebilir veya telefonlarımızı arayabilirsiniz.

TEP INVESTMENT GAYRIMENKUL DANIŞMANLIĞI, SIZE NE KAZANDIRIR? TEP INVESTMENT,Gayrimenkul, kelime, anlamı, olarak, taşınmaz, mallar, anlamına, gelmektedir,Bu, taşınmaz, mallar, ev, arsa, bağ, bahçe, vb,yapılar, olabilmektedir,Gayrimenkulün, çeşitleri, mevcuttur, bunlar, konut, amaçlı, gayrimenkul, ticari, gayrimenkul, tarımsal, gayrimenkul, endüstriyel, gayrimenkul, boş, arsa TEP INVESTMENT Gayrimenkul, kelime anlamı olarak taşınmaz mallar anlamına gelmektedir. Bu taşınmaz mallar ev, arsa, bağ, bahçe vb. yapılar olabilmektedir. Gayrimenkulün çeşitleri mevcuttur bunlar; konut amaçlı gayrimenkul, ticari gayrimenkul, tarımsal gayrimenkul, endüstriyel gayrimenkul, boş arsa