EMLAK YATIRIMINDA, İSTANBUL MERKEZ

İnsanlar genel olarak güvenli, sağlıklı, huzurlu ve konforlu bir ortamda hayatlarını idame etmek isterlerken aynı zamanda yaşayacakları konutun da maliyetinin düşük olması arzu ederler. Gayrimenkul, genel olarak kişilerin sahip oldukları taşınamaz mallar olan arsa, bina, daire gibi şeylerdir. Yatırım anlamında birçok seçenek bulunmaktadır, bunlardan bir tanesi de gayrimenkullerdir. Gayrimenkul ülke içerisinde bulunan vatandaşlar açısından önemli olduğu kadar ülke içi toprağın değerlendirilmesi ve kalkındırılması açısından da büyük önem arz etmektedir.

Emlak, arsa, bağ, bahçe vb. gibi alanların üzerinde kurulu olan bina, konut, dükkân, villa, fabrika, depo gibi yerlerin kişinin mülkiyetinde bulunmasına ve bunu tapu üzerinde kayıt altında bulunmasına verilen isimdir.

Türkiye’de gayrimenkul alım-satım işlemleri profesyonel anlamda son 15-20 yıldan bu yana yapılıyor diyebiliriz, vatandaşlarımızın bilinçlenmesi ve yatırımlarını planlı, doğru yere, doğru zamanda yapması ve kurulan ortaklıklar neticesinde kâr marjlarını artırmışlardır. Bunun yanı sıra bilinçsiz olarak yapılan yatırımlar havada kalmış kâr elde etmek isterken zarar uğramış ve arsa, bağ, bahçe, bina, daire, tarla gibi gayrimenkullere fazla paralar verilmiştir.

Yatırım anlamında sanayinin Türkiye’deki başkenti olan İstanbul’a ve yakın çevresine zaman içerisinde köyden kente göçler olmuş ve İstanbul nüfusu şehir potansiyelinin kat ve kat üzerine çıkmıştır. Bu bağlamda İstanbul’da yatırım olanakları da artmış İstanbul’da satılık emlak sayısı hayli artmıştır. İstanbul’un eski yerleşim yerleri nüfus kotasını doldurduğu için şehir planlaması gereği yeni kentler imara açılmış buralarda satılık arsalar büyük ölçüde kâr sağlamıştır. Türkiye’de yatırım yapılabilecek şehirlerin başında gelen İstanbul’un bu kapasitesini gören büyük inşaat firmaları çok geçmeden yeni imara açılmış şehirlere ve İstanbul’un merkez sayılabilecek kentlerinden uzak yerlere büyük projelerle siteler ve binalar inşa etmişlerdir. Satılık daire, satılık villa, satılık dükkân, satılık depo sayısı çok geçmeden artan bu şehirlerden önceden satın alınan gayrimenkuller mülk sahiplerine büyük kazanç sağlamıştır.

Ticari gayrimenkul, mülkiyeti kişilere veya kamusal kurumlara ait olan sahip olunduğu takdir de gelir getiren gayrimenkul türüdür. Ticari gayrimenkuller diğer gayrimenkullere göre daha fazla kâr oranına sahiptir. Örnek olarak bir binanın en alt katının kişiye ait olması ve burayı bir bankaya kiralaması. Bu gayrimenkul şeklinin kârlı bir iş olduğu kadar diğer gayrimenkullerden farkı prestij açısından ve mülkünüzün kullanılması açısından da önemi büyüktür.

Emlak Danışmanlığı, gayrimenkul mülkünün sahip olduğu haklara dayalı olarak emlak danışmanı ile sözleşme yapılıp gayrimenkulün en iyi şekilde değerlendirilmesi anlamında, mülkün sahibi adına işlemlerin yapılması, danışmanlık, eksperlik gibi hizmetlerin verilmesidir.

Emlak danışmanınızı seçerken, sorumluluk, dürüstlük, tarafsızlık, bağımsızlık, mesleki özen, kamu yararı, mesleki etik, iletişimi ve raporlama yeteneğine göre seçin aksi takdir de yatırımlarınız heba olabilir ve bütçenizde geri dönüşü olmayan yaralar açabilir.

Bizimle birlikte kararlar alıp mutlu olan müşterilerimizin arasında olmak isterseniz sizde sektörde öncü olan firmamızın olanaklarından faydalanabilecek, yatırımlarınızın değerlendirilmesi ve fizibilite çalışmalarımızın sonucunda size en fazla kâr elde etmeyi sağlayabilecek gayrimenkul türü rapor halinde sunulacaktır. Bu raporlamalar sonucunda en doğru zamanda en doğru yatırımı yapmış olacak ve gönül rahatlığıyla işlemlerinizi sonuçlandıracaksınız.

Ayrıca mükemmel temiz havası, göl manzarası İstanbul’a olan yakınlığıyla son dönemin gözdesi Sapanca’da satılık villalarımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz.  Yeşilin her tonunun mevcut olduğu bu güzel ilçede uzun yıllar sağlıklı bir hayat sürdürebileceğiniz gibi kârlı bir yatırım yapmak ve ileride pişman olmamak için uygun fiyatlı, kaliteli malzeme yapısı ve konforuyla Sapanca’da villa almak sizin için bol kazançlı bir yatırım olacaktır.

Unutmayın gayrimenkul alırken para kazandırır satarken değil.

TEP INVESTMENT EMLAK YATIRIMINDA, İSTANBUL MERKEZ TEP INVESTMENT,İnsanlar, genel, olarak, güvenli, sağlıklı, huzurlu, ve, konforlu, bir, ortamda, hayatlarını, idame, etmek, isterlerken, aynı, zamanda, yaşayacakları, konutun, da, maliyetinin, düşük, olması, arzu, ederler, Gayrimenkul,genel, olarak, kişilerin, sahip, oldukları, taşınamaz, mallar, olan, arsa, bina, daire, gi TEP INVESTMENT İnsanlar genel olarak güvenli, sağlıklı, huzurlu ve konforlu bir ortamda hayatlarını idame etmek isterlerken aynı zamanda yaşayacakları konutun da maliyetinin düşük olması arzu ederler. Gayrimenkul, genel olarak kişilerin sahip oldukları taşınamaz mallar olan arsa, bina, daire gi